World Championship 2025 ("100")

Moderator: aleksej

edvard

Re: World Championship 2025 ("100")

Post by edvard »

P.P.S . Gali man kas nors paaiškinti ; iš kur čia tiek daug pažiūrėta šią tema ??
Visame pasaulį nėra tiek lietuvių ,kurie žino ką nors apie šaškes , ypač apie šaškes 100, kiek čia kart pažiūrėta ( net gi jeigu dalinti iš 10 ar 20, ar net iš 50))
Gal Egidijus žino ( kaip profas)??

Man atrodo, kad tai virusas....Gaila mūsų šaškių tinklapio....
edvard

Post by edvard »

https://www.svoboda.org/a/prezident-kam ... 73605.html

Tiems ,kas galvojo ,kas apie Kamerūną rašau nors vieną neteisinga žodį ,galite paskaityti.....(

Bet ( tai jų pliusas) ten labai labai daug talentingų šaškininkų!
matas

Post by matas »

--------ir ne tiktai Kamerūne
matas

Post by matas »

edvard wrote: Sun 2025 Jul 13, 20:24 P.P.S . Gali man kas nors paaiškinti ; iš kur čia tiek daug pažiūrėta šią tema ??
Visame pasaulį nėra tiek lietuvių ,kurie žino ką nors apie šaškes , ypač apie šaškes 100, kiek čia kart pažiūrėta ( net gi jeigu dalinti iš 10 ar 20, ar net iš 50))
Gal Egidijus žino ( kaip profas)??

Man atrodo, kad tai virusas....Gaila mūsų šaškių tinklapio....
---------geras klausimas Egidijui , [[ -------nėra tiek lietuvių kurie žino ypač apie šaškes 100 ]] , na va net ir ** vos nesudarkytame *** tinklapyje visi žino apie 100 , o beveik niekas nežino apie nykstančias 64 , ---- o iš kur bus , jeigu net Finaluose , ir net būtinoje Palangoj , žaidžia tiktai arba 10 , dabar jau tik 8 , kitą metą gal bus jau 6 , --- neydomus turnyras , [[[ saugant kokybę , kad ir Palangoje , net ir pirmaujantys neranda laimėtinos kombinacijos , arba laimėtinos padėties ]]] , -----
edvard

Post by edvard »

Sunku pasakyti kokia sistema vyrų Pasaulio Čempionato bus 2027 m.
Moterys šiais metais žais 20 dalyvių ,bet šveicariška sistema 9 ratai. Ir teisingai. Išlaidos organizatoriams daug mažesnės ,kaip būtų ratų sistema ( praeitas 2024 m.cempionatas).
edvard

Post by edvard »

Prisiminiau, kad Kamerūne buvo vienas įdomus veikėjas), kuris viską filmavo , visos svarbios partijos nuo pradžios iki galo .
Jis turi savo šaškių YouTube kanalą, kuris pavadintas .....Moskau :evil:
Aš iš pradžių nustebau ir sakau ,kad tai gi dabar Rusija agresore :evil: ,tai ar gerai tokį pavadinimą kanalui duoti...?
O jis papasakojo ,kad kažkada kai jis gimė, tėvai buvo sužavėti Rusija ir jam davė vardą Moskau , tai gi jis ir kanalą taip pavadino...Sako aš gi nekaltas ,kad turiu tokį vardą.....
Na jo .
Gerai, kad nedavė vardą- putin .....ar stalin ,ar lenin.....
edvard

Post by edvard »

Kameruno prezidento atlyginimas per 2025 metus!!!
630.000 $

Amerikos -400.000

Lietuvos-86.200

Kinijos -30.000

Ukrainos-11.800

https://youtu.be/bj8PWL0vejI?si=6tbCH6hlMbnj4pe1
edvard

Post by edvard »

Mėgstu daryti fotografijos.
Prisiminimams.
Arba kartais malonų pasidalinti su kitais , kurie pagal mane , verti to mano dėmesio....
Pažiūrėjus foto iš Afrikos supratau, kad jų ten nedaug, nes kada darai foto savo malonumui, tai ir turi buti gera nuotaika .
Tai profesionalai fotografuoja visada ; ar tai vestuves , ar tai karas, ar tai gimimas, ar tai mirtis.
Aš gi mėgėjas.
Pries Kalėdos reikėjo padirbėti ne viena valanda( šovė į galvą kvaila idėja; kalėdinė dovana , nuotraukos -atminties laikiklį) , nes turiu daug nuotraukų savo mokinių is daugybės varžybų ir metų.
Tam reikėjo peržiūrėti daug atminties kortelių. O kai ankščiau dariau nuotraukos su juostinių fotoaparatų, tai jau problema perkelti viska į kokios nors atminties korteles, laikiklius , nes tai brangu. Ypač, kai nuotraukų ne vienas tūkstantis.
Padariau, (kolkas be juostinių foto , bet daug turiu atspaudintų ir dalys kaba mūsų šaškių klasėje ....) išdalinau kam norėjau.
Gaila tik ,....kad ... reakcijos gavau labai mažai ( pav. ačiū ir smagu ))
Ar verta stengtis( laikas, pinigai ir tt.....) ?
Klausimas retorinis )

Tai gi šį karta iš Afrikos, Kamerūno mano foto turiu mažai.....
Bet internete yra daug kitu Afrikos mylėtoju....)
matas

Post by matas »

[quoteriau, (kolkas be juostinių foto , bet daug turiu atspaudintų ir dalys kaba mūsų šaškių klasėje ....) išdalinau kam norėjau.
Gaila tik ,....kad ... reakcijos gavau labai mažai ( pav. ačiū ir smagu ))
Ar verta stengtis( laikas, pinigai ir tt.....) ?
Klausimas retorinis ) --[[[ Edvard rašė ----]]]-
bet---
------ kiek supratau panašu į tai jog iš ilgo darbo ir straipsnio -gavosi Bumerangas-------

arba , *** Blogio šaknų ieškok viršūnėje *** , ...

arba , Kitas sako -- *** Aš niekada nepagalvojau ..........*** , paskui paaiškėja kad taip ir yra ---
Post Reply