Baltieji pasiekia lygias

Moderatorius: aleksej
aleksej rašė:Baskep rašė:i lygias veda
1.45-40;
1.28-23 2.29-23 3.27-22
ir
1.35-30 2.28-23 3.29-23 4.27-22
Aj kokia programa protinga.
aleksej rašė:jankis rašė:Stebėjau čempionato rezultatus, bet dėl užimtumo rašau tik dabarNelabai man patiko, kai po pirmos partijos daromos tokios išvados, kad šviečiasi 13-14 vieta, tragiškas žaidimas ir pan.. Turbūt jei būtų žaidus idealiai, bet gale atidavus dvi šaškes, tai čia visi šokinėtų iš džiaugsmo
. Bet smerkti dėl tokio pasirodymo man nekyla ranka.
Niekas nieko nesmerkė, ir nešokinėtų iš džiaugsmo jei atiduotų dvi šaškes. Net partijų rezultatai nesvarbūs, svarbi partijos eiga, kokybė ir t.t. Ir jei kaikurios partijos buvo tuo atžvilgiu tragiškos (ir 1 turo partija su Baltaži butent tokia) - tai apie tai reikia sakyti ir rašyti. Žmonės (Edvard, aš) geriau už tavę išmano šaškėse ir todėl tik pamatę tokią 1 turo partiją jau gali padaryti kaikurias išvadas. Ir, dėja, prognozės nebuvo džiuginančios (iš dalies tai pasitvirtina, likus 4 turams iki pabaigos 13 yra Veronika, 14 yra Turij, apie ką ir buvo pasakyta jau prieš savaitę). Liūdna, bet faktas. Nepatinka man tas stručio galvos slėpimas į smėlį (oj, perskaitys dalyvis (-ė), oj, perskaitys tėvai). Nieko baisaus! Nereikia pilti tik sirupą. Kas gerai - tas gerai, bet kas blogai - tas blogai! Ir palieku sau teisę (kaip vyresnis pagal amžių, stipresnis pagal žaidimą ir t.t.) apie tai sakyti! O Veronikai - gero žaidimo paskutiniuose turuose!
aleksej rašė:Galėsi būti ne tik daktaru, bet ir advokatu. Bet šaškių ekspertu - ne! O aš - atvirkščiai...
P.S. Jei esi silpnas psichologiškai - sporte daryti nėra ką!
P.P.S. Kažkada mūsų garsiam treneriui Jakovui Šausui kolega pasakė - kaip gerai sužaidė jūsų auklėtinė Sąjungos moterų čempionate, užemė 9 vietą, o jai juk tik 18 metų. Į ką jis atsakė - Jelena Altšul budama 14 metų tapo Sąjungos čempione, mes turime orientuotis į geriausius pavyzdžius.
Grįžti į Tarptautiniai turnyrai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių