Šaškių programa "EDEON"

Moderator: aleksej

Šaškių programa "EDEON"

Postby Kauno_zinios » Wed 2009 Nov 11, 17:18

Pasirodė nauja rusiškų šaškių programa "EDEON".

Daugiau informacijos: http://edeon.ru/
User avatar
Kauno_zinios
 
Posts: 4285
Joined: Fri 2007 Nov 16, 17:33
Location: Kaunas

Re: Šaškių programa "EDEON"

Postby klausk-atsakysiu » Wed 2009 Nov 11, 18:03

Pasirodziusi ji seniai.Nelabai as ja tikiu,ten vel liaupsinimai ju savininku.Keisti zenklai ejimams,itikinamos pergales pries varda turincias programas :).Matyt pastates tose parametruose tundrai ir kalisto 2 atskyri :). Esu ciupinejes senaja versija,tiek programa,tiek ir baze nieko neverta.Dar buvau nusiuntes jos autoriui keleta klaidu,kurias pastoviai ta programa kartodavo. Bet zmogelis rankiniu budu surinkes begale partiju ir jomis remdamas vis tesia darba.Gal kam nors ir naudinga ji butu. Tik apie kaina nieko nerasho savo puslapyje. Programu yra daug,todel rinktites kam kas daugiau domina.Ar tik pazhaist ar padirbeti .Populiariausios Tundra ( kiek zinau jau seniai jos niekas nebetobulina ,bet ji tebeturi viena geriausiu pabaigu baziu ),Aurora ( naudoja Aurora,Kalisto ir kazkada KestoG programas ).Dar vertos demesio Tornado ( pasaulio programu cempione 2008 metu ) ,Skifi,Tosha,Damira.Apie Edeon nieko gero pasakyt negaliu,nes ji mane buvo labai nuvylusi savo kalbomis ir pazadais.Turime ir lietuvos programa,kuri nelabai nusileidzia visoms isvardintoms,na gal su ja dirbt ner taip patogu,kaip su kitomis.
klausk-atsakysiu
 
Posts: 4032
Joined: Fri 2009 Jan 02, 10:54

Re: Šaškių programa "EDEON"

Postby ragvel » Thu 2009 Nov 12, 8:51

sios programos kaina 110 dolcu.
ragvel
 
Posts: 1127
Joined: Fri 2007 Nov 16, 14:10
Location: Mazeikiai

Re: Šaškių programa "EDEON"

Postby Baskep » Thu 2009 Nov 12, 11:27

mhm.sunku dabar tiksliai pasakyt,bet ne mėnesis ir ne du jau ta programa tikrai yra.nebandžiau,negaliu nieko sakyt,bet manęs kažkaip nesudomino.man atrodo,jog tas pats debiutekspres būtų kur kas pranašesnė už tą edeon.o kas dėl programų,tai geriau už tuos 110 dolcių nusipirkt tundra,nes jei dar nepasikeitė ji 100 dolerių kainuoja.aurora man nepatinka.esu daug joje radęs klaidų,padėjau į šalį ir ji dabar tik vietą užima pas mane pc'e.tos pačios kitos šaškės (čekersai,spancireti ir t.t.) auroroj pakankamai silpnai išvystyta mano akimis.propoguoju kiek kitokias programas.ir turiu tokią mintį,nusipirkt jų pilnas versijas,bet tam tikrai nemažai dolcių,o tuo labiau litų reikės.nepatinka tik tai,jog kartais gauni programą,susiinstaliuoji ir kai tavo kompiuterio pagrindinė kalba yra ne ru o en,tai tu matai vietoj žodžių daugiau mažiau tokius ženklus kaip ?????!!!!! ir viskas.ir neina niekaip tų ????!!!!! iššifruot.
Aš niekad nepaliksiu savo šalies,nes tik čia skurdo riba 1,5 karto didesnė už oficialų minimalų atlyginimą;tik čia 2 lietuviai tarpusavyje kalbasi rusiškai;tik čia alus pigesnis už duoną,tik čia,norint gauti stipendiją universitete,vidurkis turi būt 10,00
Baskep
 
Posts: 951
Joined: Thu 2008 Mar 06, 9:26
Location: nebekaunas

Re: Šaškių programa "EDEON"

Postby klausk-atsakysiu » Thu 2009 Nov 12, 12:37

Edeon tai ir yra debiutekspert,tik versija naujasne :) . O kokios klaidos pas aurora?Ji vertingiausia tuo,kad turi lengvai pasipildancia baze .Tundromis manau jau nebeprekiaujama.
klausk-atsakysiu
 
Posts: 4032
Joined: Fri 2009 Jan 02, 10:54

Re: Šaškių programa "EDEON"

Postby Baskep » Thu 2009 Nov 12, 13:15

klausk-atsakysiu wrote:Edeon tai ir yra debiutekspert,tik versija naujasne :) . O kokios klaidos pas aurora?Ji vertingiausia tuo,kad turi lengvai pasipildancia baze .Tundromis manau jau nebeprekiaujama.


tai va,aš aurora tik ir laikau dėl tų vis labiau plintančių.pdn failų ,kuriuos labai lengva pažiūrėt,jei turi aurorą.pvz tikrai kur kas geriau yra atsisiųsti .pdn failą su kokių nors varžybų partijomis ir tiesiog sėdint ir gurkšnojant arbatą ar kad ir sėdint ir rūkant greitai peržiūrėti partijas,nereikia kiekvienos atskirai suvedinėt. man tas auroros toks stilius žaidimo,nelabai patinka.mano akimis aurora taip ramiai daro ėjimus laukdama priešininko klaidos,nieko neaštrina.na čia bent pagal mane,aišku :) o ten ramiai žaist,neišsišokant,atsikeitinėjant vis,nėra įdomu.o antra tokia jau gal rimtesnė priežastis,kodėl man nepatinka aurora,tai ji kartais nemato pačių paprasčiausių smugelių. lošiau pas latvius (Adomavičiaus svetainėj) su aurora seniau ir prasileidau tokio tipo smugelį- ed4 ba5 dc5 - - hg5 cb6 - cd4 - -fe5 bc3 gf6? aišku ten paskui eina tas cb4 hg7 ir t.t. dama susigaudo,bet lieki be šaškės.rezultate,lygias išstenėjau,bet apie aurorą nuomonę susidariau aiškią :D kai ji tą ėjimą (na bent jau pas mane) gf6 vertina 0,11 ar dar 0,12,ta prasme,kad viskas ok,pozicija rami :D
Aš niekad nepaliksiu savo šalies,nes tik čia skurdo riba 1,5 karto didesnė už oficialų minimalų atlyginimą;tik čia 2 lietuviai tarpusavyje kalbasi rusiškai;tik čia alus pigesnis už duoną,tik čia,norint gauti stipendiją universitete,vidurkis turi būt 10,00
Baskep
 
Posts: 951
Joined: Thu 2008 Mar 06, 9:26
Location: nebekaunas

Re: Šaškių programa "EDEON"

Postby i.vidas » Thu 2009 Nov 12, 16:57

Edeoną turiu beveik metai.Ji reikalinga studijuoti debiutus.Ten suvesta enciklopedija ir dar daug literarūros.Analizavimui ji netinka dėl silpnų pabaigų.Kokios klaidos buvo knygose, tokios yra programoje.Yra galimybė įeiti į programą ir papildyti bei ištaisyti klaidas.Kaip tai daryti, reikia klausti Naumiko.Analizavimui geriausia Tundra.Programa turi daug galimybių ir norint ją pilnai išnaudoti, reikia gerai išstudijuoti.Tundra neturi debiutų.Ji geriausiai tinka skraidančių šaškių pradžių analizavimui, tik reikalingas kuo galingesnis kompiuteris.
i.vidas
 
Posts: 198
Joined: Thu 2008 Jul 10, 20:59

Re: Šaškių programa "EDEON"

Postby aleksej » Thu 2009 Nov 12, 17:04

Neuriu nei vienos programos (nu toks tinginys...) bet galiu pasirašyti po kiekvienu Vido žodžiu. Aš irgi tokių nuomonių apie programas.
Plunksnos išbandymas - mano personalinis šaškių tinklalapis http://shashki.ucoz.ru/.
User avatar
aleksej
Moderatorius
 
Posts: 1649
Joined: Fri 2007 Nov 16, 12:46
Location: Vilnius


Return to Šaškių praktikumas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests

cron