norėjau paklaust kaip tokiam endšpily laimi juodi.na suprantu,kad prasiveda tą d6 į damas,bet kas toliau? kažkaip nelabai radau,o jei tiksliau,tai neradau knygose panašios padėties,kiek žiūrėjau.
Moderatorius: aleksej
buldozzer rašė: na balti H2 į H4 bet kada perves, kad to neduotų.
aleksej rašė:buldozzer rašė: na balti H2 į H4 bet kada perves, kad to neduotų.
A va tada labai įdomus endšpilis gaunasi. Pekine konsiliumas didmeistrių bandė kas prisiminti, kas sugalvoti kaip jame laimėti, kol nepriėjo kuklus Bonadykov ir neparodė. Kažkaip ten gudriai reikia damkes sustatyti ir vienu momentu tempą laimėti (ar prarasti). Bet kaip - aš dabar nepamenu, bet knygose tikrai yra.
buldozzer rašė:aleksej rašė:buldozzer rašė: na balti H2 į H4 bet kada perves, kad to neduotų.
A va tada labai įdomus endšpilis gaunasi. Pekine konsiliumas didmeistrių bandė kas prisiminti, kas sugalvoti kaip jame laimėti, kol nepriėjo kuklus Bonadykov ir neparodė. Kažkaip ten gudriai reikia damkes sustatyti ir vienu momentu tempą laimėti (ar prarasti). Bet kaip - aš dabar nepamenu, bet knygose tikrai yra.
Paguodei. O aš jau bijojau, kad ko nors elementaraus nematau ir tuoj mane čia išdurnins
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių